Olvasói levél: Sokkolnak és rúgnak

Olvasói levél: Sokkolnak és rúgnak
Azt hiszem a közvéleményt is sokkolta amit a T. Ház vezérkara kitalált. Megáll az ész, hogy tudnak ilyet kitalálni? Én elhiszem, hogy csúnyán beszél néhány képviselő úr, de azért nem kell a T. Házból javító, fenyítő intézményt csinálni!

Tényleg ennyire fél a kétharmad, hogy erre szükség van? Valakit azért sokkolóval kezelni, mert a két perc hozzászólását nem hagyja abba időre? A felszólaló képviselőt azzal fenyegetni, ha nem tetszik a beszéde és ebből hangzavar, lárma lesz, akkor behívjuk az őrséget? Ugrik a két marcona őr és két kézzel betapasztja a képviselő száját, hogy elhallgasson?! Ha a képviselő ellenáll és mégis beszél, jön a Jackie Chan-rúgás? Ha ezek után sem hajlandó a képviselő elhallgatni, jön a gázspray, ez elcsendesíti a T. képviselőt. Ha ezek után még van kedve beszélni, de erre nem kapott engedélyt, akkor jöhet a bilincs…

Fegyvert csak abban az esetben használhatnak, ha olyan helyzetbe kerülnek az őrök, mint Bruce Willis szokott a toronyban. Biztos nem lesz mind a 349 fős gárda tagja olyan szakszerűen kiképezve, mint a Rendőrakadémia néhány ismert alakja. Hogy ezzel rend lesz-e a T. Házban, az majd elválik. Vagy ezzel a szigorral azt akarják elérni, hogy feleslegesen ne szólaljanak fel az ellenzék képviselői.

Remek lesz, mi nézők fogunk igazán jól járni, mert a reklámokkal nem szakítják meg az adást. Így folyamatosan tudjuk élvezni a krimibe illő akciókat. Fel-felvillannak akcióhőseink egyes mozdulatai, csak nehogy túl jól sikerüljön néhány akció!

Kíváncsian várom, hogy hány parlament követi a magyar példát?

Szoboszlói Komlósi Sándor, Debrecen