Olvasói levél: Polgárőrök a díszfényekért

Debrecen – Az önkormányzat felkérésének eleget téve polgárőreink november 16-tól folyamatos szolgálatot láttak el a díszkivilágítás biztonsága- és vagyonmegőrzése érdekében.

Egyenruhásaink puszta jelenlétükkel is alapvetően befolyásolták a karácsonyi Aranycsengő Vásárra kilátogatók szubjektív biztonságérzetét. A Piac utcai sétálóövezet a Széchenyi utcától a Nagytemplomig – mindkét oldalon – díszkivilágítást kapott, a villamospálya fölött pedig a Nagytemplomtól egészen a Nagyállomásig volt díszítve.

A jelentősebb Piac utcai épületek mellett 150 fára kerültek fel fények, így a karácsony közeledtével körülbelül 180 ezer égő gyulladhatott ki a belvárosban. Emellett hópehellyel díszített jégkristályok, csengettyű-harangok, csillagok, 26 csóvák öltöztették ünnepi köntösbe a főteret.

Komoly és egyben szép feladatot kapott egyesületünk ezek őrzésével, a díszkivilágítás nyújtotta öröm biztosításával.

– Dolycsák Ferenc, Debreceni Polgárőr Egyesület a Cívis Városért, alelnök –0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .


hirdetés