Olvasói levél: Jó volt debreceninek lenni

Akt.:
Debrecen, 2015. augusztus 29. Mészáros Tibor, a debreceni Csokonai Nemzeti Színház színmûvésze (b) átveszi a Kaszás Attila-díjat Pokorni Zoltántól, a díj alapítójától a Szép estéket, Magyarország! címû országos színházi évadnyitó gálaesten a debreceni Csokonai Nemzeti Színházban 2015. augusztus 29-én.
Debrecen, 2015. augusztus 29. Mészáros Tibor, a debreceni Csokonai Nemzeti Színház színmûvésze (b) átveszi a Kaszás Attila-díjat Pokorni Zoltántól, a díj alapítójától a Szép estéket, Magyarország! címû országos színházi évadnyitó gálaesten a debreceni Csokonai Nemzeti Színházban 2015. augusztus 29-én. - © MTI Fotó: Czeglédi Zsolt
Debrecen – 150 éve van Debrecennek kőszínháza, amely évfordulót a Csokonai Nemzeti Színházunk augusztus 29-én a „Szép estéket, Magyarország” országos évadnyitó gálával indította.

Nagyon jó érzés volt ezen az estén debreceninek lenni! Láthattuk, hallhattuk a színház teljes társulatát és élvezhettük felszabadult, örömszínházi játékukat.

Hogy milyen nagy érték a mai színházi világunkban a társulat, azt most érezhettük leginkább. Boldog társulati tagokat láthattunk, akik könnyedén játszottak, komoly és vidám régi eseményeket tolmácsoltak színházunk eddigi 150 évéből.

A jó hangulat a nézőkre is átragadt, érezni lehetett, hogy milyen hatalmas ereje van a Mi Társulatunknak!

Az egyre sűrűsödő ven­dégjátékok mellett többször szeretnénk látni a tehetséges és a debreceni nézők által szeretett színészeinket. Ezt a szeretetet érezhette ezen az estén Mészáros Tibor, a tehetséges fiatal színész-rendezőnk is, amikor nagy ováció közepette a Kaszás Attila-díjat átvehette.

Kedvenc színészeinkkel együtt mi nézők is nagyon várjuk az évad kezdetét, és szeretnénk folyamatosan érezni, hogy volt-, van- és lesz társulatunk. Egy színházbarát nyugdíjas:

– Nemes Ágnes, Debrecen –


Debreceni színészé a Kaszás Attila-díj
Debrecen – Mészáros Tibor kapta a Kaszás Attila-díjat. A Csokonai Nemzeti Színház művésze az alapításának 150. évfordulóját látványos gálaesttel ünneplő debreceni teátrumban vehette át az elismerést.