Olvasói levél: A vágyak gátja

Biharnagybajom – Napjainkban zajlik az úgynevezett második generációs rendszerváltás, azaz át kell adnia a vállalkozást a szülőnek. Vannak jó példák, de gyakran arra panaszkodnak a vállalkozók, hogy nincs kinek átadni a stafétát, a gyermeknek nincs hozzá kedve, pedig a szülőnek ez volt a vágya. Minden embernek vannak vágyai, melyet természetesen szeretne megvalósítani – de hol a baj, ha nem vagy rosszul sikerül?

Dávid király legnagyobb vágya az volt, hogy templomot építhessen, melyhez össze is gyűjtötte az építő anyagot, rezet, aranyat, követ, márványt, példátlan mennyiségben, de az Úr így szólította fel: „A templomot csak a fiad, Dávid építheti fel, mert neked sok vér tapad a kezedhez, ami megszentségtelenítené!”. Sajnos, az első generációs rendszerváltáskor is hasonló történt – tisztelet a kivételnek – a „templom” is felépült, és most ítélet alatt van.

Ha csak eddig látnánk, nem érne sokat a mi hitünk, de most is van lehetőség Isten elé tárni a baj gyökerét, ezzel elhárítva az akadályt az átadás előtt.

– Czövek János István, Biharnagybajom –0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .


hirdetés