Olvasói levél: A mentő helyét is elfoglalta

Akt.:
Olvasói levél: A mentő helyét is elfoglalta
© Fotó: Magánarchívum
Debrecen – Igazán felháborító eset miatt fordulok Önökhöz. Kivizsgálásról tartottam hazafelé január 27-én fél három körül a Klinikáról, amikor az egyik épület mellett a mentők számára fenntartott parkolóhelyen egy hatalmas Mercedes állt. Egyszerűen nem találtam szavakat! – írja olvasónk.

Mélységesen felháborított, hogy egy kórház területén a mentőknek fenntartott helyen valaki gondolt egyet, s ott hagyta a kocsiját, mint egy pizzafutár. Ráadásul a kocsi balesetveszélyes módon távol állt az útpadkától is, szinte az út közepén, így a normális közlekedést is akadályozta! Ha már az embertől ennyi pénzt elkérnek, akkor azt gondolná, hogy odafigyelnek a benti állapotokra! Nem is értem, hogy miért nem szólt rá valaki, hogy itt nem lehet parkolni, vagy küldte odébb a sofőrt! Bízom benne, hogy panaszomat továbbítják az illetékesnek, s nem fordul ilyen többet elő!

Név és cím a szerkesztőségben


Átfogó ellenőrzés

A Debreceni Egyetem Klinikai Központjának területén a tilosban parkoló gépjárművek miatti panaszok száma az elmúlt időszakban megszaporodott, a bejelentések kapcsán az intézmény vizsgálatot indított, valamint szigorította a belső parkolásra vonatkozó szabályozást. A visszatérően szabálytalan, a legtöbbször a betegszállítást is akadályozó járművek tulajdonosait a behajtási- és parkolási rendnek megfelelően a parkolási rendre felügyelő járőrök figyelmeztetik, legvégső esetben pedig kitiltják az intézmény területéről. A szabálytalanságok visszaszorítására a következő hetekben az intézmény campusain átfogó ellenőrzési akciót indítunk, hogy megelőzzük az Olvasó által kifogásolt parkolási szabálytalanságokat.

– Debreceni Egyetem –