Olvasói levél: Értelmetlen leépítések Hajdú-Biharban

Olvasói levél: Értelmetlen leépítések Hajdú-Biharban
A szeptember 18-án megjelent „Nem tisztogatás zajlik” és „Gazdabarátabb hivatal kell” című cikkekhez szeretnék hozzászólni, mivel én is szenvedő alanya vagyok a leépítéseknek -írja olvasónk.

Az elküldöttek között volt a jogászunk, egy teljesen korrekt, nagy türelmű fiatalember.

A testvére ellenőrként dolgozott nálunk, nő létére két férfi energiájával, sokszor még szombaton és vasárnap is; szakmailag nagy tudású ember, az ügyfelekkel türelmesen és jól bánt. Egy másik volt kolléga már dolgozik a Nyíregyházi MVH-nál. Nem furcsa?

Itt nem jó, ott igen, de utazzon minden nap két órát és az útiköltsége 80 százalékát térítik; ez kinek éri meg?
A számítástechnikusunk mindent tudott az MVH rendszeréről és szerelt éjjel-nappal, mégis elküldték. Mindenki agrármérnök, debreceni, érthetetlen, miért kellett ez csinálni velünk?!

Soha nem dolgoztak a gyakorlatban

Mindenki tette a dolgát, komoly ügyekben nem önállóan döntöttünk, a pályázatok kapcsán Budapest irányított. Akik maradtak, többnyire  fiatalok és  nem dolgoztak soha a gyakorlatban, van olyan, akinek mezőgazdasági végzettsége sincs  Hogyan lehetnek ügyfélbarátabbak, mikor azt sem tudják, miről van szó?
Én 50 éves múltam, esélyem sincs, hogy állást találjak és valamikor is elérjem, hogy nyugdíjba menjek, noha több diplomám is van.
Név és cím a szerkesztőségben (Az MVH képviselői nem kívántak reagálni a levélre.)

„Nem tisztogatás zajlik az MVH-nál”

MVH: gazdabarátabb hivatal kell