Oltás közben megégett a nagyobbik fiú

Akt.:
Oltás közben megégett a nagyobbik fiú
© Fotók: Fabók Ágnes
Nádudvar – Teljesen kiégett egy családi ház Nádudvaron vasárnap hajnalban.


A gyerekek arra ébredtek, hogy füstszagot éreznek, majd megláttuk, hogy ég a ház. A nagyobbik fiam, Ricsimég megpróbált oltani, akkor égett meg a háta és a válla. Az ablakon keresztül menekültünk – mondta néhány órával a történtek után az a Nagy Sándor utcai asszony, akinek szinte mindene odaveszett a tűzben.

Ötven négyzetméteres családi házukban vasárnap hajnalban csaptak fel a lángok, s bár a hajdúszoboszlói és püspökladányi tűzoltók mindent megtettek, a szobák kiégtek, s a tetőszerkezet is a lángok martalékává vált. A család – az édesanya és két fia – átmenetileg az asszony szintén nádudvari testvéréhez költöznek, ám mint mondta, fogalma sincs, hogyan tovább.

– Mindenünk odalett. A ház pedig úgy tűnik lakhatatlan – summázta megtörten, miközben mindez a nagyobbik fia feletti aggódásban “eltörpül”. Ricsit a Klinikákra szállították súlyos égési sérülésekkel.

HBN-FÁ

További részletek a Napló hétfői lapszámában!

Aki tud segíteni a családnak, az keresse a Napló újságíróját Fabók Ágnest, a 20-4587812-es számon.


A családtagok méretei

Az édesanya ruhamértete XL-XXL, cipőmérete 38, 164 cm magas.
A nagyobb fiú, Richárd L-es ruhát és 45-ös cipőt hord, 190 cm magas.
A kisebbik fiú, Norbert XXL-es ruhát és 45-ös cipőt hord, szintén 190 cm magas.

Kigyulladt egy családi ház Nádudvaron, egy sérült
Debrecen, 2014. július 6., vasárnap (MTI) – Kigyulladt egy családi ház Nádudvaron vasárnap hajnalban, a lakástűzben egy ember súlyosan megsérült – közölte a hajdú-bihari katasztrófavédelmi igazgatóság szóvivője az MTI-vel.