Olívaolajban úszott a 42-es főút egy hétfői karambol miatt

Baleset a 42-es főúton
Baleset a 42-es főúton - © Fotó: katasztrófavédelem
Hajdú-Bihar – Két közúti baleset is történt hétfőn a megyében, ahol a tűzoltók műszaki mentést végeztek.

Nem adott életjelet magáról egy idős személy tegnap délelőtt Debrecenben, a Derék utcában. A debreceni hivatásos tűzoltók az erkélyen keresztül jutottak be a lakásba, hogy beengedjék a mentőszolgálat szakembereit, akik ellátták a sérült lakót.

Hétfő délelőtt összeütközött egy nyerges vontató és egy kisteherautó a 42-es főút ötvennegyedik kilométerszelvényén. A kamion olívaolajat szállított, ami nagy mennyiségben az úttestre folyt. A berettyóújfalui hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket, felitatták az útról a szennyeződést, valamint levontatták a kisteherautót. A beavatkozás teljes útlezárás mellett zajlott, személyi sérülés nem történt. A kár jelentős.

Elesett és nem tudott ajtót nyitni egy idős személy tegnap késő délelőtt a debreceni Erzsébet utcában. A helyi hivatásos tűzoltók felnyitották az ajtót, hogy beengedjék a mentősöket, akik kórházba szállították a lakót.

Villanyoszlopnak csapódott egy személygépkocsi tegnap este a 48. számú főút hetedik kilométerszelvényén, a villanyoszlop megdőlt az úttest felé. A megyeszékhely hivatásos tűzoltói áramtalanították a járművet, majd miután az áramszolgáltató szakemberei kiszakaszolták az érintett villanyvezetéket, segédkeztek az oszlop eltávolításában. A mentősök a személyautó vezetőjét kórházba szállították.

– Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –


Baleset volt a Vámospércsi úton, egy ember megsérült

Egy nő gépkocsival nekiment egy villanyoszlopnak a 48-as főúton. A gyanú szerint alkoholt fogyasztott.

Kisteherautó és kamion ütközött Biharkeresztesnél

A két gépjármű hétfőn dél körül karambolozott a 42-es számú főúton, eddig tisztázatlan körülmények között.