Ölelgettek és fogdostak egy fiatal lányt az egyik Kossuth téri padon

Ölelgettek és fogdostak egy fiatal lányt az egyik Kossuth téri padon
© Illusztráció: Derencsényi István, archív
Debrecen – A debreceni rendőrök büntetőeljárást indítottak egy helyi férfi ellen, aki váratlanul leült a lány mellé, és szeméremsértő módon viselkedett vele.

A rendelkezésre álló adatok szerint május 3-án 15 óra körül egy fiatalkorú lány a barátnőjével ült egy padon Debrecenben, a Kossuth téren, amikor azt vette észre, hogy egy ismeretlen férfi nézi őt. A férfi később leült a lány mellé és akarata ellenére átölelte őt, majd magához szorította. A sértett és barátnője azonnal távozni akartak a helyszínről, ekkor az ismeretlen szeméremsértő módon megfogta a lány fenekét. Egy nő látta az esetet, és számon kérte a férfit, majd szólt a közelben járőröző rendőröknek, akik igazoltatták a 40 éves férfit. A járőrök S. Zoltánt elfogták és bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a Debreceni Rendőrkapitányságra előállították. A sértett a történtek miatt magánindítványt terjesztett elő a férfi ellen. A nyomozók gyanúsítottként kihallgatták a helyi lakost.

A Debreceni Rendőrkapitányság a terhelttel szemben – szabadlábon hagyása mellett – szeméremsértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást.

– Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság –