Olasz szakember a Lokinál

Különleges vendége lesz február tizenhatodikán a Debreceni Sportcentrumnak: Vittorio Ottaviani tart előadást a debreceni érdeklődőknek.

Egy olyan orvoscsoport vezetőjéről van szó, amely Olaszországban többek között az AC Milan étrendkiegészítését és vitaminbevitelét is ellenőrzi, illetve beállítja az optimális szintre – avatott be a részletekbe Dankó Mihály, a Loki rehabilitációs edzője.

– Az ősz folyamán a társaságnak és annak vezetőjének, Ottavianinak fel kelette az érdeklődését a DVSC-TEVA BL-be jutása. Az olaszokban felmerült a kérdés, hogy egy ilyen – Európát tekintve – kiscsapatnál miként festhet az étrendkiegészítők használata és hogyan zajlanak az ezzel kapcsolatos szintmérések.

A itáliai cég magyarországi képviselőjével sikerült olyan kapcsolatot kialakítanunk, hogy most megvalósulhat ez a látogatás. Ottaviani úr elfogadta a meghívást és és a jövő hét kedden a DSC-ben tart előadást a témakörben, amelyre a részvétel mindenki számára ingyenes. Mivel az orvosi stáb és a DVSC között a szimpátia kölcsönös, az olaszok felajánlották, hogy ezen a téren segítenek a Lokinál folyó munkában: felmérik a játékosok táplálékkiegészítő-igényét és részt vesznek az ellenőrzésekben is.