Helyi közélet

2014.03.17. 12:00

Üzemanyagot lopott

Hosszúpályi - Bíróság elé állítást javasolnak a nyomozók az ellen a férfi ellen, aki Hosszúpályiban gázolajat lopott egy telephelyről.

Hosszúpályi - Bíróság elé állítást javasolnak a nyomozók az ellen a férfi ellen, aki Hosszúpályiban gázolajat lopott egy telephelyről.A Hosszúpályi Rendőrőrsön tett bejelentést 2014. február 19-én 16 óra körüli időben egy helyi férfi arról, hogy ismeretlen tettes a telephelyén álló mezőgazdasági munkagépekből több tíz liter üzemanyagot lopott el. A rendőrök az elkövető azonosítása érdekében a helyszínen adatgyűjtést, tanúkutatást hajtottak végre.

A tudomásukra jutott információk alapján az egyenruhások látókörébe került egy 29 éves férfi, akinél a házkutatás során megtalálták az eltulajdonított gázolajat.

A járőrök elfogták és a rendőrkapitányságra előállították a helyi lakost, akit a nyomozók gyanúsítottként hallgattak ki. Sz. Károly elismerte a bűncselekmény elkövetését. Vallomásában elmondta, hogy azért lopott üzemanyagot a gépkocsijába, hogy az újonnan megszerzett jogosítványát kipróbálhassa.

A Debreceni Rendőrkapitányság vele szemben befejezte a lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást és a keletkezett iratokat bíróság elé állítási javaslattal 2014. március 14-én továbbította az illetékes járási ügyészségnek.

- Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában