„Okosan és óriási lelkesedéssel játszottak a srácok”

Akt.:
Herczeg András
Herczeg András - © Fotó: Derencsényi István
Debrecen – A DVSC vs. Budapest Honvéd (2-0) OTP Bank Liga-mérkőzés után a két edző, Herczeg András és Supka Attila értékelte a látottakat.

Herczeg András: Nagyon büszke vagyok a csapatra, hiszen ez egy fiatal gárda, szívük is a helyén volt, okosan és óriási lelkesedéssel játszottak a srácok, több helyzetünk volt, megérdemelten nyertük meg a mérkőzést. A szurkolóknak köszönöm az egész éves buzdítást, sokat segítettek nekünk. Remélem, mi is megháláljuk. Egyre jobban egymásra talál a csapat és a szurkolás. Nagy szükségük van a srácoknak a buzdításra, hiszen fiatal a csapat.

Supka Attila: Nem erre számítottunk, mint amit a mérkőzéstől kaptunk. Egyenlő ellenfelei voltunk a Lokinak. Meg voltak a helyzeteink, hogy ezt a meccset ikszre hozzuk, vagy a második félidőben megnyerjük. A rögzített helyzeteket nem tudtuk levédekezni. A második félidőben igyekeztünk levédekezni a kontrákat, ez egyszer-kétszer sikerült, máskor nem. A helyzet kihasználásunk nem jó. Sok a hiányzó a csapatból, Danilo lendülete hiányzott, a védők közül Barát Botond.


DVSC vs. Budapest Honvéd
Debrecen - A labdarúgó OTP Bank Liga 2018/2019-es szezonjának 17. fordulójában a Debreceni VSC csapata a Budapest Honvéd együttesét fogadta szombaton 17.00-tól. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Hajdú Online-on! Labdarúgó OTP Bank Liga NB I, 17. forduló Debreceni VSC...