Ököllel verte nagymamáját egy debreceni férfi

Illusztráció
Illusztráció
Debrecen – A rendőrök elfogták és őrizetbe vették a 20 éves gyanúsítottat.

2017. január 9-én 19 óra körül érkezett haza nagymamájához a súlyos testi sértéssel gyanúsított K. Norbert Debrecen-Dombostanyán. Az unoka veszekedni kezdett az idős nővel, majd a vita hevében többször is megütötte ököllel a sértett fejét, majd távozott a házból.

A férfi elmesélte a történteket az ismerőseinek, akikkel visszament a nagymamához, és értesítették a mentőket. A bántalmazásról a mentőszolgálat munkatársai bejelentést tettek a rendőrségre. A körzeti megbízottak a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 20 éves férfit elfogták és a Debreceni Rendőrkapitányságra előállították. Az elsődleges orvosi vélemény szerint az idős asszony nyolc napon túl gyógyuló súlyos sérülést szenvedett.

A nyomozók K. Norbertet gyanúsítottként kihallgatták, bűnügyi őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására.

A Debreceni Rendőrkapitányság a gyanúsítottal szemben súlyos testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást.

– police.hu –