Ököllel verte a rokont

Ököllel verte a rokont
Bagamér – A Készenléti Rendőrség járőrei a helyi rendőrökkel közösen fogták el Bagaméron azt a tettest, aki a településen súlyosan bántalmazta a sértettet. A rendőrök gyorsított eljárásban fejezték be a gyanúsítottal szemben folytatott nyomozást.

Egy nő 2014. április 17-én 21 óra körüli időben telefonon arról értesítette a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletét, hogy Bagaméron, egy háznál családi ünnepséget rendeztek, melyen ketten összevitatkoztak. A bejelentő elmondta, hogy az egyik férfi a veszekedést követően a rokonának az arcát ököllel megütötte.

A bántalmazást látták a családtagok, akik a két férfi közé álltak, majd a támadót elzavarták a háztól. A bejelentés után a településen járőröző Készenléti Rendőrség egyenruhásai a helyi rendőrökkel közösen azonnal a helyszínre mentek és a 31 éves sértetthez mentőt hívtak, valamint adatgyűjtést és tanúkutatást végeztek. A járőrök ezt követően a lakásán fogták el a 19 éves helyi lakost, akit a Vámospércsi Rendőrőrsre állítottak elő. A nyomozók gyanúsítottként kihallgatták R. Márkot, akinek az ütésétől a sértett 8 napon túl gyógyuló csonttörést szenvedett.

A Vámospércsi Rendőrőrs a terhelttel szemben súlyos testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást a napokban befejezte és a keletkezett iratokat bíróság elé állítási javaslattal továbbította az illetékes járási ügyészségnek.

– Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság –