Ököllel verte a feleségét – Rendőrségi hírek a megyéből

Ököllel verte a feleségét – Rendőrségi hírek a megyéből
Hajdú-Bihar – A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén a rendőrök az elmúlt 24 órában 8 személyt fogtak el, akik közül 7 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, 1 főt az ellene érvényben lévő körözés alapján.

Az egyenruhások 32 személyt állítottak elő, ebből 1 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Megyénk közútjain a rendőrök 5 közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amelyek könnyű sérüléssel végződtek.

A Debreceni Rendőrkapitányság tulajdon elleni szabálysértés – lopás – elkövetése miatt indított eljárást egy 51 éves férfival szemben. A rendőrök 2014. július 6-án 11 óra 20 perc körüli időben, Debrecenben, a Kishegyes úti nagyáruházban intézkedés alá vontak egy tolvajt, akit az üzlet biztonsági őrei tartottak vissza, mert a boltból ellopott egy üveg bort és egy doboz sört. Az egyenruhások az igazoltatás során megállapították, hogy a helyi lakos ellen a Berettyóújfalui Járásbíróság által lopás vétség elkövetése miatt kiadott elfogatóparancs van érvényben. A járőrök a férfit elfogták és a Debreceni Rendőrkapitányságra előállították, ahol a nyomozók őrizetbe vették.

A Debreceni Rendőrkapitányság súlyos testi sértés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt – szabadlábon hagyása mellett – rendelt el nyomozást egy helyi lakossal szemben. A rendelkezésre álló adatok szerint 2014. július 6-án 12 óra 45 perc körüli időben egy debreceni családi házban a férj szóváltásba keveredett a feleségével. A férfi a vita hevében több alkalommal, ököllel megütötte a 35 éves asszonyt. Az esetről történt bejelentést követően a rendőrök a helyszínre mentek, ahol elfogták a 42 éves bántalmazót, akit a rendőrkapitányságra előállítottak. A nyomozók S. Sándort gyanúsítottként hallgatták ki.

Az ártándi közúti határátkelőhelyen 2014. július 6-án 14 óra körüli időben egy moldáv állampolgár jelentkezett kilépésre. A rendőrök igazoltatták a férfit, aki a magyarországi tartózkodásának jogszerűségét nem tudta igazolni, ezért őt elfogták és előállították a Biharkeresztesi Határrendészeti Kirendeltségre. A 26 éves moldáv férfit tiltott határátlépés szabálysértés elkövetése miatt kiutasították és kitoloncolták az ország területről.

– Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság –