Ők négyen is szerető gazdira és biztonságra vágynak

Ők négyen is szerető gazdira és biztonságra vágynak
© Fotók: Együtt az Állatokért Állatvédő KHE
Debrecen – Az állatvédők továbbra is várják a gazdik jelentkezését.

Az Együtt az Állatokért Állatvédő KHE gondozásában lévő és örökbefogadásra váró állataiból mutatunk be néhányat. Az örökbefogadás egyik feltétele: ismerkedés legalább két alkalommal a kiválasztott állattal.

Ezúttal néhány kutyust mutatunk be az olvasóknak, és olyan családok jelentkezésére várunk, akik úgy érzik, a négylábú kedvenc is családtag, és felelősen, hosszú távon gondolkodnak. A menhelyet a Mészáros Gergely-kert 0452/2 szám alatt találhatják. A családkereső állatok csütörtökönként, szombatonként és vasárnaponként 8 és 12 óra között látogathatók meg.

Egyeztetés és egyéb információk: az info@debrecenikutyahaz.hu e-mail-címen vagy a 06 20/402-4301-es telefonszámon.

Amur 2,5 éves, játékos és aktív kutya, neki mindenképp egy következetes gazdit ajánlunk, mivel természete kissé domináns. Benti tartásra keresünk ennek a pici teremtésnek családot.

Borló nagyon kedves, tündéri kölyök, kb. 5 hónapos. Elsőre kicsit félénk, de hamar feloldódik. A pórázon való sétát még most tanulja, szobatiszta. Benti vagy kinti-benti tartással keresünk neki gazdit.

Lily játékos, féléves, korának megfelelően igazi rosszcsont. Nagyon szereti az embereket, de érzékeny természetű. A pórázon való sétát még tanulnia kell. Elhivatott, türelmes gazdit keresünk, aki kellő figyelemmel tudja felnevelni Lilyt. Várhatóan közepes vagy nagy méretű lesz felnőtt korában.

Ráró barátságos, aktív kisfiú, kb. 9 hónapos lehet. Nagyon ragaszkodó, bújós kutya. Pórázon szépen sétál, szobatiszta. Vélhetően tacskó keverék, kis méretű marad. Olyan családot keresünk számára, akik aktív, sportos életet élnek, és megfelelően le tudnák mozgatni Rárót!

HBN|Fotók: Együtt az Állatokért Állatvédő KHE