Helyi közélet

2008.09.13. 08:14

Ittasan, quad-al ütközött egy mikrobusznak

<p>Debrecen - Könnyebben sérült annak a quad-nak a vezetője, aki pénteken késő este ütközött egy mikrobusz oldalának Debrecenben, a Kaskötő és a Magtár utcák kereszteződésében. <dia width="900" height="700" alt="Ittasan, quad-al ütközött egy mikrobusznak 2008.09.13."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Ittasan__quad_al__tk_z_tt_egy_mikrobusznak_/index.shtml , SERIE ,900,700)"><img src="http://apps.haon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Ittasan, quad-al ütközött egy mikrobusznak 2008.09.13." /></a></dia></p>

A HAON adatai szerint a quados, a Magtár utcán haladva a kereszteződéshez érve, gyakorlatilag fékezés nélkül ütközött neki, a pont akkor odaérő kisbusz oldalának, majd felborult járművével. Nagy „szerencséje” van a motorosnak, hogy nem hamarabb hajtott ki a kereszteződésbe, mivel lehet, hogy a kisbusz pont oldalba találja, vagy ha később ér oda, akkor pont egy erdőbe csapódik be.

 A rendőrségi intézkedések alatt derült ki, hogy a négykerekű motor alkalmi vezetőjének nincsen jogosítványa, ittasan ült fel a quad-ra, amire biztosítás sincsen kötve…
A fiatal quados ittasságának mértékét a vér, és vizeletvétel fogja pontosítani. Az eset pontos részleteit e rendőrség még vizsgálja.

cZZs

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában