Nagyvilág

2008.05.15. 06:29

Saját lakása volt a sírja 30 évig

<p>Zágráb - Egy múmiát találtak a rendőrök egy zágrábi bérház egyik lakásban. Az eset háttere meglehetősen különös.</p>

Az még nem derült ki, hogy a hatóságok miért pont most törték fel a bérleményt, a lakásból ugyanis nem áradt bűz, mivel az ablakokat nyitva találták. Az sem derült még ki, hogy miért nem törődött senki az évizedek óta kifizetetlen lakbércsekkel.

Annyit tudni, hogy egy nő porladó múmiája volt a hálószobában. A zsebében talált igazolvány szerint Hedviga Goliknak hívják, 1924-ben született, és 50 évvel ezelőtt költözött a lakásba, és valószínűleg 30 évvel ezelőtt halt meg.

Az idősebb lakók azt mondták, hogy rémlik nekik valami a nőről, aki Rijekából jöhetett, nagyjából 35 évesen, a szeretője bérelhette neki a lakást, de aztán a férfi eltűnt. A nő senkivel nem beszélgetett házban, és senkit nem érdekelt, hogy mi van vele.

Az egyik asztalon a 60-as évekből jugoszláv pénzt, dinárt találtak a rendőrök, mellett egy bontott étolajos üveget. Nensi Vego, a zágrábi rendőrség szóvivője szerint az első vizsgálatok nem utaltak arra, hogy az asszony bűncselekmény áldozata lett, és minden jel szerint a nőnek nem volt senkije, se kutyája, se macskája, igy fordulhatott elő, hogy a közömbös szomszédoknak fogalmuk sem volt, hogy az egyik lakás 3 évtizeden át valójában egy sírkamra volt.

  • Britney karambolozott Britney Spears 2007.10.26.  
  • Tízezer halott Kínában Földrengés Kínában 2008.05.13.
  • Az UFO titkok
  • Holttestek a díszdobozban
  • Pucér tömeg  A fotós újra lekönyörögte mások ruháit 2008.05.14. Foci EB - 2008.05.14.
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!