kórházban járt Dombi Tibor

2019.07.19. 12:10

Köszöni, jól van, készül a Campusra

Allergiás rohamot kapott és a kórházban kötött ki „Kicsi”.

Egészségügyi problémák övezték a Tankcsapda romániai turnéját a hónap elején. Mint arról beszámoltunk, a Kowalsky meg a Vega frontembere, Kowa vesekő miatt kórházba került, ahol meg kellett műteni az énekest. Ennek következtében a marosszentgyörgyi koncertjüket le kellett mondaniuk, helyükre az előző napon Torockón muzsikáló debreceni Tankcsapda ugrott be.

Kidőlt a túrán

Lukács Laciékkal tartott barátjuk, a DVSC korábbi játékosa, Dombi Tibor is, aki így a szentgyörgyi fellépésre is elutazott a csapattal. A „Kicsi” becenévre hallgató, jelenleg edzősködő Loki-ikon azonban – Kowához hasonlóan – szintén kidőlt a túrán. – A fáradtság, a pálinka és a koncertek okoztak egy allergiás rohamot nálam, és a kórházban kötöttem ki, ahonnan szerencsére hamar kiengedtek – mondta lapunknak Dombi.

A sportoló szerencsére már ismét tökéletesen érzi magát és készül zenekarával, a Wyrfarkassal a szombati bulira a Campus Fesztiválon.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában