Off

Off
Mindenki megkapta, ami jár. Ha hinni lehet a Kubatov-szavazóknak, Orbán Viktor már a héten bejelenti, hogy a pénzügyi világválság Magyarország területén megszűnt létezni, illetve parlamenti bizottságot állítanak fel annak kivizsgálásra, hogy ez az egész sztori a recesszióról, nem a libás Bajnai kacsája-e. Ratalics László jegyzete

Szombat reggel Önök még a csipákat törlik a szemükből, amikor e keménykezű államférfi már menthetlenül nekifogott a közbiztonság megszilárdításának, s jövő csütörtökre, mire hazánk kitör a provinciális szemléletből, a karvalytőke ennyi dac láttán megfutamodik az oligarchák off-shore cégeiből.

Az elemzők a kormány első intézkedésének szimbolikus erejét hangsúlyozzák, amikor a kabinet megadja a kettős állampolgárságot a határainkon túl élő briteknek.

Gyurcsány Ferenc már május elsején démonikus szónoklatokkal tüzeli a nyugdíjasokat. Félő, hogy amennyiben a kormány nem tesz meg mindent a bürokrácia, az egészségügy, az oktatás racionizálása és az öngondoskodás erősítése érdekében, a baloldal tömegeket visz az utcára.

Mindeközben a Jobbik csak lapul. Ha vonakodva is, de utóbb bevallják maguknak, amin a fél ország röhög, hogy valami szörnyű félreértés volt ez az egész. Az ország kétharmada nemhogy nem radikális, de sose szavazna rájuk. Csak azért mondom, hátha nem tudnak róla.

 Ratalics László

laszlo.ratalics@inform.hu

 Ez történt vasárnap Debrecenben, a választások éjszakáján!