Szabolcs-Szatmár-Bereg

2008.05.14. 16:05

Jogsegély a panaszosoknak Nyíregyházán

<p>Nyíregyháza - Sóstóhegyi olvasónk egy közelmúltban nyílt, értékes jogsegély szolgálati irodára hívta fel figyelmünket. Az ügyfél időt spórol, a rendőrség szakszerű iratokat, bizonyítékokat kap kézhez.</p>

Mint kiderült: egy nyíregyházi őrző–védő cég és Fülöp Csaba nyugalmazott rendőr alezredes közös ötlete alapján nyitottak irodát az autóbusz pályaudvar közelében.

A cél azoknak segíteni, akiket sérelem ért, de elfoglaltságuk, munkájuk miatt nem tudnak elég időt fordítani a panaszbejelentésre. Telefonon, interneten történt egyeztetés nyomán, akár a helyszínre kiszállva, vagy ebéd időben lehet írásba foglalni a bejelentést, szükség esetén bizonyítékot beszerezni, és azt továbbítani a rendőrségre.

Ez azért jó az ügyfélnek, mert időt takarít meg, a rendőrség pedig pontosan fogalmazott, szakszerű irat, illetve bizonyíték alapján hamarabb indíthat eljárást.

- Palicz István -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!