kézilabda

2020.01.16. 16:50

Ez most ennyire volt elég

Varsányi Nóra szerint is sok gólt kaptak a Siófok elleni bajnokin.

20191109 Debrecen fotó: Matey István MI Hajdú-Bihari Napló DVSC Schaeffler–ZORK Jagodina női kézilabda EHF Kupa selejtezője, harmadik fordulója. képen: Varsányi Nóra # 6

Fotó: Matey István

A múlt szombati, újabb csodás EHF-kupasiker után szerdán ismét bajnokin lépett pályára a DVSC Schaeffler a Hódosban. Kőkemény ellenfél, a szintén EHF-kupa résztvevő Siófok látogatott Debrecenbe.

Köstner Vilmos tanítványai egy ideig tartották a lépést, azonban idővel fokozatosan nyílt az olló a csapatok között. A vége pedig 39–30-as vereség lett.

– Negyed órán át fej fej mellett haladtunk, aztán szépen lassan kezdett meglépni a Siófok, mely félidőben már néggyel vezetett. Nagyon sok gólt kaptunk, az olyan szituációkból is eredményesek tudtak lenni, amelyekre pedig felkészültünk. A legerősebb keretükkel érkeztek, minden sérültjük felépült, sajnos ennyire volt most elég, amit tudtunk nyújtani. Annak örülök, hogy tizen belül maradtunk. Próbálunk szombatra mindent kijavítani, és a legjobb arcunkat mutatni a németek ellen.

„Édes teher nyomja a vállunkat, mert hiszen sűrű a programunk, két-három napunk van felkészülni a következő riválisra, mely rendre komoly játékerőt képvisel. Nem könnyű, de mindent megteszünk”

– értékelt meccs után Varsányi Nóra, a Loki szélsője.

Mint arról beszámoltunk, egy sajnálatos eset miatt is emlékezetes marad a mérkőzés: a Siófok francia játékosa, a világbajnok Gnonsiane Niombla egyik gólja után ugyanis többen huhogtak a lelátón. A történtek kapcsán a DVSC Kézilabda Kft. közleményt adott közre honlapján.

A történtekre Niombla az Instagram-oldalán reagált. Úgy fogalmazott, nagyon örül ennek a győzelemnek, a rasszista közönség nagy erőt adott neki. „Műveltség 0, viselkedés 0, agy 0” – írta. A történtek már a francia sportsajtóban is megjelentek.

" data-instgrm-version="12">

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

gnons (@gnons29) által megosztott bejegyzés,

HBN

Jön a Thüringer HC

Napokkal a meccs előtt eldőlt, hogy ismét telt ház előtt játszhat a DVSC, szombaton 15 órától a Thüringer HC csapatával meccsel a Loki a Hódosban.

 

Borítókép: Varsányi Nóra bízik benne, szombaton a jobbik arcukat tudják mutatni

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában