Nyugi, felhozunk, ha lemaradtál!

Nyugi, felhozunk, ha lemaradtál!
Debrecen – Testközelből élhettük át a szörnyű vasárnapi balesetet, tartálykocsi szivárgott a Vágóhíd utcán és hát sajnos a Vekeri-tóval sincs minden rendben. Vegyük át újra a legfontosabb napi híreket!


Elképesztő felvétel készült a Monostorpályi úti balesetről

Vasárnap este számoltunk be arról a balesetről, amelyben apa és fia sérült meg Debrecenben, feltételezhetően egy illegális gyorsulási verseny során. A ház, amelynek kerítése megállította a járművet biztonsági kamerákkal van felszerelve, így felvétel is készült a nagy sebességgel becsapódó autóról.

auto


Kiugrott a pékségbe, addig a megállóban hagyta a buszt a sofőr

Fegyelmi eljárást indított egyik buszveze- tője ellen a DKV, mert a sofőr a Bethlen utcai megállóban elhagyta a járművet.

sofor


A hajdúdorogi kukoricástól egészen Hollywoodig

Tóth Róbert Busy Day, azaz Mozgalmas nap című filmforgatókönyve Amerikában kelt életre. Interjú.

dorog


Brutális dögszag terjeng a Vágóhíd utcán

Megsérült egy állati fehérje feldolgozásával foglalkozó cég egyik tartálykocsi- jának leeresztő szelepe a Vágóhíd utcán, amely következtében mintegy száz méteren szúrós szagú, undort keltő anyag folyt az úttestre hétfő délután.

vagohid


Három éve fogy az égi áldás, kiszáradóban van a Vekeri-tó

A Vekeri-tó segélykiáltása címmel kaptunk olvasói levelet, de fotósunk helyszíni tapasztalatai szerint a tó már nem kiabál, csendesen locsog csak a medre alján lévő kevés víz és „várja”, hogy a Mézeshegyi, vagy a Fancsikai tavak sorsára jusson.

vekeri


Mindjárt kész az egyes vonala, bár az eső még bekavarhat

Jó ütemben, az előzetes tervek szerint haladnak, és ha az időjárás kedvező marad, az eredetileg tervezett határidőre, július 19-e, üzemzárására befejeződnek az egyes villamos nyomvonalán a július 4-én kezdődött felújítási munkálatok.

1es


Harmadfokú égési sérülést szenvedett a kislány, amiért megfogott egy medvetalpat

Óriási hólyagok borították el a gyerek kezeit.

medvetalp


Asszony lett a DVSC átlövőjéből; elkelt Sopronyi Anett

A kézis szerelemnek házasság lett a vége, a Loki kiválósága Kőrizs-Sopronyi néven riogatja majd az ellenfelet.

sopronyi