Nyugdíjasok biztonságáért

Nyugdíjasok biztonságáért
Nyugdíjasok biztonságáért - © Fotó: police.hu
Debrecen – A debreceni Szépkorúak Klubjának tagjait látta el bűnmegelőzési tanácsokkal a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztályának munkatársa.

A tagok figyelmét 2015. május 26-án Vezendi Jánosné r. alezredes a debreceni Újkerti Közösségi Házban megtartott klubfoglalkozáson a személy és vagyon biztonság fontosságára, az egymás iránti felelősségre irányította rá. A résztvevők több megtörtént esetet is megbeszéltek, hangsúlyozva, hogy az idősek sérelmére elkövetett csalások, „trükkös lopások” elkövetői az emberi jóhiszeműségre építenek. Az elkövetők a sértettek figyelmét különféle módon terelik el, hogy az értékeiket eltulajdonítsák.

A klubtagok többek között a különféle mechanikus és elektronikus vagyonvédelmi eszközökről is tájékoztatást kaptak. Végezetül az áldozattá válás elkerüléséhez szükséges, hasznos tanácsok mellett, az alezredes arra kérte a résztvevőket, hogy ismerőseik figyelmét is hívják fel a rendezvényen hallottakra.

– Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság –0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter


hirdetés