Nyugdíjas lobbantotta lángra

Nyugdíjas lobbantotta lángra
© Fotó: Miska Andrea
Hajdúdorog – Szakné Urgyán Erzsébet köszöntőjében a hátrányos helyzetűekről sem feledkezett meg.

Szép számmal gyűltek össze a város lakói a főtere vasárnap este, hogy az adventi várakozás időszakában tanúi legyenek a második szál gyertya fellobbanásának.

A rendezvény moderátora, Mislovics Andrea köszöntötte a megjelenteket, bemutatva az est gyertyagyújtóját, aki a Bocskai Mezőgazdasági Zrt. munkatársaként dolgozott – a szó nemes értelmében – mindenesként. Könyvelt, pénzt kezelt, földügyeket intézett, legjobb tudásával, odafigyeléssel és szeretettel végezte a rá bízott feladatokat.

Adventi énekekkel kísérték

Szakné Urgyán Erzsébet ünnepi köszöntőjében elmondta: az adventi várakozás időszakában hajlamosak vagyunk magasztosabb gondolatokra, melyeket szívesen osztunk meg szeretteinkkel, családtagjainkkal, barátainkkal. A családi körben töltött ünnepek alatt gondolnunk kell a hátrányos helyzetű gyerekekre, betegekre, idősekre, akiknek a szeretet ünnepére készülve jó szót, mosolyt, kedvességet, bátorítást adhatunk.

Kattintásra galéria nyílik! Kattintásra galéria nyílik! ©

A hajdúdorogi adventi koszorú második szál gyertyájának lángra lobbanását a dicsőszentmártoni származású népdalénekes, Bárdosi Ildikó és lánya, Molnár Rózsa adventi énekei kísérték.
Az adventi várakozás második hétvégéjén Szakné Urgyán Erzsébet, a Bocskai Mezőgazdasági Zrt. nyugdíjas dolgozója gyújtotta meg a város főterén felállított adventi koszorú második szál gyertyáját.

HBN–MA
hirdetés