Nyomra vezettek a csavarok

Nyomra vezettek a csavarok
© Fotó: police.hu
Debrecen – A rendőrök elfogták és gyanúsítottként kihallgatták azt a 23 éves férfit, aki a megalapozott gyanú szerint betört egy épülő családi házba, ahonnan csavarokat és más tárgyakat eltulajdonított.

Egy férfi 2015. december 15-én 10 óra 39 perckor tett bejelentést a rendőrség ügyeletére arról, hogy az éjszaka folyamán Debrecen-Józsán található, épülőfélben lévő, lakatlan családi háza kerítését ismeretlen tettes kibontotta és a házból ellopott 10 darab 1 méteres menetes szárat, valamint körülbelül 90 darab csavart a hozzátartozó alátétekkel együtt.

A rendőrök a helyszínen adatgyűjtést végeztek, amikor az utcában észrevették, hogy elejtett csavarok vannak a földön. A körzeti megbízottak a csavarokat követve eljutottak egy telephelyig, ahol igazoltattak egy ott tartózkodó férfit. A dolgozó a rendőröknek elmondta, hogy tegnap este O. Sándor járt nála és csavarokat, valamint más dolgokat akart neki eladni, de ő azokat nem vette meg. A körzeti megbízottak ezután O. Sándort hajdúböszörményi otthonában igazoltatták. A 23 éves férfi beismerte, hogy a tegnapi napon ő tört be a sértett épülőfélben lévő házába, majd a rendőröknek átadta az onnan ellopott tárgyakat.

Előállítását követően a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták a hajdúböszörményi lakost, aki ellen a Debreceni Rendőrkapitányság – szabadlábon hagyása mellett – lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást.

– Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság –