Nyomokat hagyott a fűben a lopott kerékpárral

Akt.:
Biharnagybajom – A körzeti megbízottak két órán belül azonosították azt a helyi lakost, aki a megalapozott gyanú szerint ellopott egy kerékpárt Biharnagybajom külterületén.

Biharnagybajomban járőröztek a körzeti megbízottak 2016. május 23-án 10 óra 15 perckor, amikor odament hozzájuk egy férfi, aki elmondta, hogy a település külterületén lévő Szőlőskertben, a fához lakatolt kerékpárját ellopták. A rendőrök a helyszínre mentek, ahol a letaposott fűben követték a feltételezett elkövető nyomait, amelyek a Kossuth utca irányába vezettek. A körzeti megbízottak az utcában észrevettek egy kerékpárt toló férfit, akit igazoltattak. A bicikli eredetével kapcsolatban a helyi lakos ellentmondásos válaszokat adott, majd elismerte, hogy azt eltulajdonította. A 38 éves férfit a rendőrök előállították a Biharnagybajomi Rendőrőrsre, ahol gyanúsítottként kihallgatták.

A Püspökladányi Rendőrkapitányság M. Lászlóval szemben – szabadlábon hagyása mellett – lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást.

Az eltulajdonított kerékpárt a nyomozók visszaadták a tulajdonosnak.

– police.hu –