Nyolc baleset, abból öt súlyos – Rendőrségi hírek Hajdú-Biharból

Nyolc baleset, abból öt súlyos – Rendőrségi hírek Hajdú-Biharból
Hajdú-Bihar – A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén a rendőrök az elmúlt 24 órában 4 személyt fogtak el, akik közül 1 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, 3 főt az ellenük érvényben lévő elfogatóparancs alapján.

Az egyenruhások 28 személyt állítottak elő, ebből 5 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt.

Megyénk közútjain a rendőrök 8 közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amelyek közül 5 súlyos és 3 könnyű sérüléssel végződött.

A Püspökladányi Rendőrkapitányság tiltott prostitúció szabálysértés elkövetése miatt indított eljárást egy 33 éves nő ellen. A járőrök 2014. július 17-én 8 óra 50 perc körüli időben, a 42. számú főúton érték tetten a püspökladányi lakost, aki tiltott helyen, anyagi ellenszolgáltatásért szexuális szolgáltatást kínált az arra közlekedőknek. A rendőrök a nőt tiltott prostitúció szabálysértés elkövetése miatt elfogták, a rendőrkapitányságra előállították és a gyorsított bírósági eljárás lefolytatása érdekében őrizetbe vették.

Az ártándi határátkelőhelyen 2014. július 17-én 14 óra 30 perc körüli időben kilépésre jelentkezett egy külföldi nő. A moldáv állampolgár igazoltatásakor megállapítást nyert, hogy tiltott határátlépés szabálysértést követett el, mivel úgy lépett be az ország területére, hogy jogszerű tartózkodásra jogosító érvényes okmánnyal nem rendelkezett. A rendőrök a 26 éves nőt előállították a Biharkeresztesi Határrendészeti Kirendeltségre, ahol meghallgatták, majd a további eljárás lefolytatása céljából átvitték a Bevándorlási és Állampolgársági Hivatal Észak-alföldi Igazgatóságára.

– Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság –