Nyíregyházi SN – Nyertek is és veszítettek is egy pontot Balassagyarmaton

Akt.:
Kurbely László (20) háromszor volt eredményes
Kurbely László (20) háromszor volt eredményes - © Fotó: Pusztai Sándor
Nyíregyháza – Nyíregyházi SN: öt meccs után először az ellenfélé volt a végjáték.

Az idei második döntetlenjével egy pontot szerzett szombaton a Nyíregyházi SN. A férfi kézilabda második vonal Keleti csoportjában izgalmas meccsen született meg a végeredmény, a hazaút pedig örökké emlékezetes marad a játékosok számára. Félig tele vagy félig üres a pohár, azaz egy pontot nyert vagy veszített a csapat?

Érthetetlen egyéni hibák

– Amennyiben a mérkőzés összképét nézem, akkor veszítettünk, ha csak a végjátékot, akkor nyertünk – válaszolt a felvetésre Bécsi János, a Nyíregyházi SN vezetőedzője. – Igaz, rosszul kezdtünk, de az első félidővel nem volt gond. A második félidő derekáig is jól játszottunk, ám ott 24–22-es vezetésünknél elsősorban érthetetlen egyéni hibák miatt megtorpantunk, a hazaiak pedig kihasználták ezt és fordítottak.

– A hajrában a kelleténél többet hibáztunk, elsősorban a támadások befejezésénél, a lövéseknél. Három rossz kísérletünk is volt, emiatt úgy kezdtük a végjátékot, hogy nem mi vezettünk. Ez szokatlan volt, hiszen az előző öt meccsen a hajrát mindig jobban bírtuk ellenfeleinknél – így Bécsi János.

A nyíregyházi együttesre egymás után két idegenbeli mérkőzés vár. Szombaton a Székács vendégei lesznek a mieink, azt követően pedig kőkeménynek ígérkező rangadó vár majd rájuk majd Békésen.

MLTovábbi hírek a Sport kategóriából

Sporthírek