nem aggódik

2019.06.16. 15:55

Távozik Nikolics Nemanja a Chicago Fire-től

A magyar válogatott csatár Nikolics Nemanja a téli szünetben távozik az észak-amerikai profi labdarúgóligában (MLS) szereplő Chicago Fire csapatától.

„Úgy tűnik, nem lesz folytatás” – nyilatkozta a Nemzeti Sportnak a vajdasági születésű játékos.

Elárulta, hogy a menedzsere, Filipovics Vladan nemrégiben találkozott a klub vezetőivel, és bár korábban szó volt róla, végül úgy zárultak a tárgyalások, hogy a decemberben lejáró szerződését nem hosszabbítják meg.

„A dolgok jelenlegi állása szerint a télen elköszönök a Chicagótól” – mondta a 31 éves Nikolics.

A jövőjével kapcsolatban kijelentette, számára korábbi klubja, a MOL Fehérvár FC elsőbbséget élvez, de nem aggódik, mert vannak más opciók is, az sem zárható ki, hogy még egy-két évig külföldön marad.

A csatár 2017 januárjában lett a Chicago Fire labdarúgója, az amerikai csapatban eddig 86 meccsen 49 gólja van. A transfermarkt.de szakportál jelenleg 4 millió euróra becsüli a piaci értékét, ám szerződésének lejártával a téli szünetben ingyen igazolhatóvá válik.

Nikolics tavaly májusban lemondta a szereplést a magyar válogatottban, amelyben 2013 óta 27 mérkőzésen öt gólt szerzett, és szerepelt a 2016-os Európa-bajnokságon is.

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!