Nyíregyháza vs. Honvéd – Edzői nyilatkozatok

Nyíregyháza vs. Honvéd  – Edzői nyilatkozatok
Nyíregyháza – A Nyíregyháza Spartacus – Budapest Honvéd (2-0) NB I-es mérkőzés után a két edző, Mátyus János és Marco Rossi értékelte a látottakat.


Mátyus János, a Nyíregyháza vezetőedzője: – Több okból is különleges mérkőzés volt, hiszen először játszottunk itthon a tavasszal, ráadásul a szeretett volt csapatom ellen, és először léphettek fel azok a futballisták, akiket én választottam ki és hoztam ide. Teljesen megérdemelten nyertünk, ugyan lehetett volna nagyobb is a különbség, de így is büszke és boldog vagyok. Az elmúlt két meccs fényében kijelenthetem, hogy a Szpari jó úton jár. Ami viszont nem tetszett, az a kiállítás utáni játékunk, amellett azért nem fogok elmenni szó nélkül.

Marco Rossi, a Budapest Honvéd vezetőedzője: – Az első félidőben nagyon rosszul játszottunk. Ugyan szinte teljesen ugyanaz a csapat játszott, mint a Ligakupában a Diósgyőr ellen, mégis mintha kicserélték volna a csapatot. Sajnos. Gyáván futballoztunk, némi javulást csak a második félidőben tapasztaltam, de amikor kiegyenlítődött a meccs képe, akkor Holender Filip nehéz helyzetbe hozott bennünket a kiállításával. Ha megfelelő szellemben és bátorsággal léptünk volna pályára, akkor elbírhattuk volna a sérüléseket és a kiállítást is.További hírek a Sport kategóriából

Sporthírek