Nyíregyháza Tigers – A fiaskóval elszállt a hazai elődöntő

A borsodiak két vállra fektették a nyíregyháziakat
A borsodiak két vállra fektették a nyíregyháziakat - © Fotó: Bujdos Tibor
Nyíregyháza – A Nyíregyháza Tigers a szombati veresége miatt idegenben játszik majd a döntőbe jutásért.

Ez bizony nem úgy sült el, ahogyan azt a nyíregyháziak remélték! Nagyon nem. Az amerikai focisták legmagasabban jegyzett hazai bajnokságának (HFL) az első körében elmaradt a nyíregyháza Tigers Miskolc Steelers elleni vendégszereplése. Ezt a találkozót pótolták szombaton a borsodiak felsőzsolcai pályáján. Hiába próbálkoztak a vendégek, a Steelers minden negyedet megnyerve húzta be a mérkőzést.

– A második félidőben a védelem nagyon keményen küzdött – mondta Thomas Smythe, a Tigers vezetőedzője. – Az utolsó két negyedben a Miskolc támadósora nem is tudott pontokat szerezni ellenünk! A mi offense-ünk viszont küszködött. Nagyon sokat kell dolgoznunk azon, hogy kijavítsuk a hibáinkat, de az utolsó alapszakasz mérkőzésünkön mindenképpen meg kell mutatnunk, hogy készen állunk a rájátszásra.

A Tigers utolsó alapszakasz mérkőzése június 17-én lesz a Budapest Cowbells otthonában. A nyíregyháziak a vereséggel már a legjobb esetben is csak a harmadik helyen végezhetnek az alapszakaszban, tehát nem játszhatnak hazai pályán a döntőbe jutásért.

KM