Nyírbátori FC – Ismét lehetett rájuk számítani

Bagi Ákosék (balra) teljesítették, amit az edzőjük kért
Bagi Ákosék (balra) teljesítették, amit az edzőjük kért - © Fotó: Sipeki Péter
Nyírbátor – A Nyírbátor tartalékosan aratott fontos győzelmet.


– Amit megbeszéltünk az öltözőben, azt a srácok megvalósították a pályán, fegyelmezetten betartották a taktikai utasításokat – értékelt Szilágyi Krisztián, a Nyírbátor edzője az NB III. előző fordulójában aratott, DVTK II. elleni 1–0-s győzelem után. – Az első perctől tudatosan átadtuk a kezdeményezést a DVTK-nak, nem szerettünk volna ugyanabba a hibába esni, mint a legutóbbi hazai mérkőzésünkön. Zárt védekezésből induló gyors kontrákra építettük a játékot, egy ilyen utáni szögletből sikerült megszereznünk a vezetést. A félidő végén volt még több lehetőségünk, hogy növeljük az előnyünket, de ezek kimaradtak.

Csapatként játszottak

A bátoriaknál számos hiányzó volt eltiltás és sérülés miatt, ám pótolták őket a társak.

– A második játékrészben a diósgyőriek mindent megtettek, hogy kiegyenlítsenek, de mi az előző héthez képest nagyon akartunk, koncentráltan futballoztunk végig, és igazi csapatként játszottunk. Nagyon örülök, hogy azok a játékosok, akik eddig kevesebb lehetőséget kaptak, ismét bizonyították, lehet rájuk számítani. Külön öröm, hogy a fiatal Danó Máté az első felnőtt bajnoki mérkőzésén jól szállt be. Gratulálok a csapatomnak, nagyon megérdemelték a győzelmet – zárta szavait a tréner.

MK


Nagy volt az öröm Sényőn
Nyírbátor, Sényő - A labdarúgó NB III. 20. fordulójában mindkét, megyénkbeli csapat hazai pályán diadalmaskodott. Labdarúgás: NB III., Keleti csoport, 20. forduló Nyírbátori FC-DVTK II. 1-0 (1-0) Nyírbátor, 200 néző, v.: Veizer (Kovács, Dobos). Nyírbátor: Vasas – Szegedi, Müller, Scheibli (D...