Willy William a Campus Fesztiválon!

Willy William
Willy William - © Fotó: AFP
Debrecen – Ahogy közeledünk a 2019-es Campus Fesztivál kezdetéhez, úgy egyre nagyobb izgalommal várjuk az újabb és újabb neves fellépők bejelentését. A Limp Bizkit decemberi beharangozása után nem maradtunk sokáig parlagon, néhány napja ugyanis is a szervezők nyilvánossá tették a francia DJ producer, Willy William érkezését.

A 37 esztendős francia sztár Ego című számának köszönhetően szerzett világhírnevet 2016-ban, népszerűsége azóta is töretlen.

Willy William 2019. július 18-án fog fellépni a nagyerdei Campus Fesztiválon.


Fred Durst, a Limp Bizkit frontembere
Debrecen - Alan Walker után újabb ütős név iratkozott fel a nagyerdei fesztivál előadóinak listájára. Nemrég derült fény a fesztivál első sztárfellépőjének kilétére, de máris itt is van a következő! A Campus Fesztivál hivatalos Facebook-oldalán megjelent esemény szerint 2019. július 20-án fél 11-...

Debrecen - Már biztos, hogy július 19-én Alan Walker zenél a debreceni fesztiválon. Három éve robbant be a köztudatba Alan Walker, a fiatal norvég lemezlovas és producer Faded című számával, melyet a legnagyobb videómegosztó portálon több mint 2 milliárdan hallgattak meg ez idő alatt. A 2015-ben ...Nyíradony.
HAON.HU


hirdetés