Több balesetnél is segítettek a hajdú-bihari tűzoltók

Kamion és személyautó karambolozott a 42-es főúton
Kamion és személyautó karambolozott a 42-es főúton - © Fotó: Matey István
Hajdú-Bihar – Debrecenben egy családi ház szobája gyulladt ki pénteken, két embert vittek kórházba. Ügyeleti hírek a katasztrófavédelemtől.

Egy kamion és egy személygépkocsi ütközött össze péntek reggel Biharkeresztes közelében, a 42-es számú úton. A berettyóújfalui hivatásos tűzoltók átvizsgálták a járműveket és áramtalanították azokat. A kamion vezetője nem sérült meg, a személygépkocsi utasai azonban igen, őket a mentőszolgálat kórházba szállította.

Fotó: Matey István

Hajdúböszörmény és Hajdúvid között egy személygépkocsi az árokba csúszott péntek délben. A helyszínre a hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók vonultak, akik áramtalanították a járművet. Az autó vezetője nem sérült meg.

Kigyulladt egy családi ház egyik szobája késő délután a debreceni Lomnic utcában. A megyeszékhely hivatásos tűzoltói két vízsugárral fékezték meg a lángokat. A házban két ember tartózkodott, őket a mentőszolgálat kórházba szállította megfigyelésre.

Késő este Nyírlugos és Szabadságtelep között egy autó az útról lesodródott és felborult. A nyíradonyi hivatásos tűzoltók kapták a riasztást, akik átvizsgálták a járművet és elvégezték a feszültségmentesítést. A mentőszolgálat az autó vezetőjét kórházba szállította.

– Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –


Biharkeresztes - Öt ember sérült a péntek reggel Biharkeresztes határában, a 42-es főút 58-as kilométerszelvényében történt balesetben, amelyben egy személygépkocsi és egy kamion ütközött. Papp-Kunkli Nóra, a katasztrófavédelem sajtóreferense elmondta: a személygépkocsiban öt ember utazott, ők sé...Nyíradony.
HAON.HU


hirdetés