Mobilt lopott a gyanú szerint

Debrecen – A debreceni rendőrök a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték és az iratokat átadták az ügyészségnek – adta hírül a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság.

Egy férfi tett bejelentést a rendőrségre arról, hogy 2018. szeptember 28-án Debrecenben, a Nagyállomáson egy ismeretlen férfi odament hozzá, kért a söréből, majd ellopta a zsebében lévő mobiltelefonját, és elment – olvasható a police.hu-n megjelent közleményben. A rendőrök adatgyűjtést és tanúkutatást végeztek, amelynek eredményeként azonosították és elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 21 éves H. Dánielt – írják.

A tájékoztatásból kiderül: a nyíradonyi lakost előállították a Debreceni Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként kihallgatták, amely során beismerte a bűncselekmény elkövetését, valamint több, korábban általa elkövetett lopás elkövetését is bevallotta.

A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az iratokat átadta az ügyészségnek.Nyíradony.
HAON.HU


hirdetés