Hárman sérültek meg Debrecen útjain

Illusztráció
Illusztráció
Hajdú-Bihar – Két autó karambolozott a Kishegyesi és a Böszörményi úton is, egy pedig a Pósalaki dűlőnél borult árokba pénteken. Ügyeleti hírek a katasztrófavédelemtől.

Fa ága szakadt villanyvezetékre tegnap kora reggel Debrecenben, a Honvédtemető utcában. A debreceni hivatásos tűzoltók gépezetes tolólétra segítségével eltávolították a sérült növényt.

Két személygépkocsi ütközött össze tegnap délelőtt a Kishegyesi úton. A debreceni hivatásos tűzoltók elvégezték a járművek feszültségmentesítését. Az autókban összesen négyen utaztak, akik közül egy embert a mentőszolgálat kórházba szállított.

Meghasadtak az ágai, és a gyalogosforgalmat is veszélyeztette az a fa, amelyikhez a debreceni hivatásos tűzoltókat riasztották tegnap délben a Károli Gáspár utcában. A tűzoltók kihúzós létrán keresztül, kézifűrész segítségével eltávolították a veszélyes ágakat.

Mintegy kétszáz méter hosszan égett az avar tegnap a déli órákban a 47-es számú főút mellett, Zsáka közelében. A berettyóújfalui hivatásos tűzoltók egy vízsugárral eloltották a lángokat.

Több mint kétezer négyzetméteren égett egy nyárfaerdő aljnövényzete tegnap kora délután Nyírmihálydiban, a Balkányi úton. A nyíradonyi hivatásos és a szakolyi önkormányzati tűzoltók két vízsugár segítségével oltották el a lángokat.

Árokba borult egy személygépkocsi tegnap délután Debrecenben, a Pósalaki dűlőnél. A helyszínre vonult debreceni hivatásos tűzoltók elvégezték a jármű feszültségmentesítését. Az autóban egy ember utazott, őt a mentőszolgálat kórházba szállította.

Megközelítőleg egy hektáron égett az avar tegnap délután Debrecenben, a Méhkas utcában. A tűz több telket és lakóházakat is veszélyeztetett. A debreceni hivatásos tűzoltók két vízsugár és kéziszerszámok segítségével eloltották a lángokat.

Két személygépkocsi ütközött össze tegnap délután Debrecenben, a Böszörményi úton. A debreceni hivatásos tűzoltók elvégezték a sérült járművek feszültségmentesítését. Az autókban összesen ketten utaztak, akik közül egy embert kórházba szállított a mentőszolgálat. A beavatkozás ideje alatt a forgalom egy forgalmi sávban haladt.

– Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –


Hajdú-Bihar - Viszonylag csendes napja volt a megye tűzoltóinak és rendőreinek csütörtökön. Száraz avar gyulladt meg tegnap délután Püspökladányban mintegy ötven négyzetméteren a Görepart utcában - olvasható a Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság weboldalán. A püspökladányi hivatásos...Nyíradony.
HAON.HU


hirdetés