Csúnya balesettel indult a péntek a Monostorpályi úton

Akt.:
Csúnya balesettel indult a péntek a Monostorpályi úton
© Fotók: katasztrófavédelem
Hajdú-Bihar – Emellett izzó koromhoz is vonultak a hajdú-bihari tűzoltók, de az M35-ös autópályán is akadt dolguk. Ügyeleti hírek a katasztrófavédelemtől.

Fának ütközött egy személyautó pénteken kora hajnalban Debrecenben, a Monostorpályi úton – közölték. A debreceni hivatásos tűzoltók elvégezték a jármű feszültségmentesítését. A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint sofőr járműve sebességét nem az útviszonyoknak megfelelően választotta meg, amelynek következtében eddig tisztázatlan körülmények között áttért a szemközti forgalmi sávba, végül a fának ütközve állt meg. Mint írják, a debreceni lakos az ütközés következtében súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett.

Fotó: police.hu

Elektromos vezetékek izzottak egy személyautóban tegnap délután az M35-ös autópálya 44-es kilométerszelvényénél. A tüzet az ott tartózkodók a debreceni hivatásos tűzoltók kiérkezésére eloltották. A tűzoltók az autót felszültségmentesítették. A járműben ketten utaztak, ők nem sérültek meg – tájékoztatott a katasztrófavédelem.

Rosszul lett, és nem tudott ajtót nyitni egy idős ember tegnap kora este Debrecenben, a Martonfalvi utcában. A debreceni hivatásos tűzoltók gépezetes tolólétrán feljutottak a társasházi lakás ablakához, melyet befeszítettek, ezt követően pedig az ajtót kinyitották. A lakásban talált idős embert átadták a mentőszolgálatnak, akik kórházba szállították.

Beizzott a korom egy száz négyzetméteres családi ház kéményben Nyírmihálydiban, a Gelsi utcában. A nyíradonyi hivatásos és a szakolyi önkormányzati tűzoltók kézi szerszámok segítségével eltávolították az izzó, parázsló részeket. A katasztrófavédelem információi szerint személyi sérülés nem történt. Az ingatlan fűtése más módon megoldódott, így lakosságvédelmi intézkedésre nem került sor.

Szintén a korom izzott be egy családi ház kéményében Nyímihálydiban, a Rákóczi utcában. A nyíradonyi hivatásos és a szakolyi önkormányzati tűzoltók kéziszerszámok segítségével eltávolították az izzó részeket. Az eset során személyi sérülés nem történt. Az ingatlanban nyolcan élnek. A ház többi része fűthető maradt így lakosságvédelmi intézkedésre nem került sor.


Hajdúszoboszló - A tűzoltók gázkoncentrációt tudtak mérni a Makkos Ferenc utca egyik családi házában - tájékoztatott honlapján a megyei katasztrófavédelem. Szén-monoxid-mérgezés gyanújával szállítanak kórházba a mentők egy embert szombat reggel Hajdúszoboszlóról, a Makkos Ferenc utca egyik család...Nyíradony.
HAON.HU


hirdetés