A Derék és a Herceg utcában is volt dolga a debreceni tűzoltóknak

A Derék és a Herceg utcában is volt dolga a debreceni tűzoltóknak
© Illusztráció: Pixabay
Hajdú-Bihar – Előbbi helyen egy idős ember nem tudott ajtót nyitni, utóbbin a szén-monoxid-érzékelő jelzett be szombaton. Ügyeleti hírek a katasztrófavédelemtől.

Elesett, és nem tudott ajtót nyitni egy idős ember tegnap délelőtt Debrecenben, a Derék utcában. A debreceni hivatásos tűzoltók a lakás ajtaját kéziszerszámok segítségével kinyitották, majd az idős embert átadták a mentőszolgálat munkatársainak, akik kórházba szállították.

Füsttel telítődött egy családi ház lakószobája, miután a tulajdonos befűtött a cserépkályhába, Bagamérban, a Deák Ferenc utcában tegnap, a déli órákban. A létavértesi önkormányzati és a nyíradonyi hivatásos tűzoltók átszellőztették az ingatlant, majd átvizsgálták a kéményt is. A tűzoltók kéziszerszámok segítségével kitisztították az eldugult kéményt, majd a tulajdonos figyelmét felhívták, hogy a kéményseprő általi átvizsgálásig ne használja azt. A ház fűtése egyéb módon megoldódott, így lakosságvédelmi intézkedésre nem került sor.

Jelzett a szén-monoxid-érzékelő tegnap este Debrecenben, a Herceg utcában. A debreceni hivatásos tűzoltók az ingatlanban méréseket végeztek. A gázszolgáltató szakemberei a hibás gázkészüléket kizárták a szolgáltatásból. Az ingatlanban élők átmenetileg rokonokhoz költöztek. A mentőszolgálat két embert kivizsgálásra kórházba szállított.

– Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –


Balmazújváros - Az egyenruhások kivitték az udvarra a hálószobában alvó 84 éves férfit, majd a tűz megfékezésének is nekiláttak. A rendőrséget december 28-án 21 óra körül arról értesítették, hogy egy balmazújvárosi házban tűz van. A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási K...Nyíradony.
HAON.HU


hirdetés