A Csík Zenekar, Dánielfy Gergő és Lóci is játszik

Akt.:
A Csík zenekar
A Csík zenekar - © Fotó: Molnár Péter
Hajdú-Bihar – Mások mellett a Debrecen Dixieland Jazz Band is koncertet ad a Márton-napi libalakoma (november 9–11.) színpadi programjában, Debrecen főterén. – Megéve-i közönségdíjunk óta számos sikeres fellépés van mögöttünk. Legutóbbi fellépésünk október 21-én a Kolozsvári Zsidó Napokon volt, ahol a jazz és klezmer elemeit vegyítő „Stílusok találkozása” című világzenei műsorunk fergeteges sikert aratott – írja Gyarmathy István klarinétos. Koncertajánló.

November 9., péntek

14–18 óra: Lézerharc csata – Ifiház, Debrecen

19 óra: Halloween-parti, az Emma Undressed, a Dope Valley és a Fat Toad zenekarok koncertjével – Ifiház, Debrecen

19 óra: Kölcsey Szimfonik: Brains – Kölcsey Központ

20 óra: Dánielfy Gergő és az Utazók – Nagyerdei Víztorony

20 óra: Mobilmánia-koncert – Rock Cafe, Hajdúszoboszló

Négyszeres jubileum jegyében lép fel a Mobilmánia, Vikidál Gyulával: Vikidál 70, Zeffer András 60, a zenekar pedig 10 éves, csakúgy, mint a Rock Café.

21 óra: Graffiti-koncert – Incognito Club

grafA Graffiti zenekar | Fotó: Facebook

A zenekar ismert előadók (Eric Clapton, Berki Tamás) szerzeményei mellett saját dalait is játssza.

November 10., szombat

20 óra: Lóci játszik-koncert – Roncsbár

20 óra: Halloween-parti – Relax Pub and Bowling / Ifjúsági Kulturális Központ, Nyíradony

November 11., vasárnap

17 óra: Debrecen Dixieland Jazz Band – Debrecen, Kossuth tér (Márton-napi libalakoma egri borcsillagokkal)

November 13., kedd

19 óra: Csík 30 – 30 év boldogság – Kölcsey Központ

– Kevés zenekar mondhatja el magáról, hogy már 30 éve töretlen erővel, az idő, a divatok múlásával nem törődve, a nehézségeket leküzdve, a sikereket ügyesen kezelve létezik és dolgozik. Nos, ez a Csík Zenekar – olvasható a szervező GAG Management Produkciós és Reklámiroda honlapján. – Jövőbeli műsorainkban a közönségünk által szeretett igényes, sokszínű zenei világunkat visszük tovább az új dalainkban, miközben megidézzük azokat a régi szép összeállításokat is, amelyek nemcsak a mi szívünkben, a közönségünk lelkében, hanem az utóbbi évtizedek magyar zenei palettáján is nyomot hagytak végérvényesen – idézik az együttest a honlapon.


A Brains az idei Campuson
Debrecen - Pályafutása eddigi legkülönlegesebb zenei kalandjába vágott bele a Brains. A népszerű együttes szimfonikus zenekarral kiegészülve lépett fel a MÜPA Bartók Béla Nemzeti Hangversenytermében tavaly novemberben. Az előadásra néhány hét alatt fogyott el minden jegy, mindennemű reklám és pro...

A Lóci Játszik
Budapest, Debrecen - Azt mondják, csöppet sem nehéz a rajongójukká válni. Nem oly rég volt, még egy hónapja sem, hogy a Lóci játszik zenekar bemutatta következő lemezének legújabb, videoklipes dalát, Szív-láb dob címmel, a közönség máris élőben részesülhet az élményből: a csapat a cívisvárosban j...Nyíradony.
HAON.HU


hirdetés