Halott férfit találtak egy Füredi úti lakásban

Halott férfit találtak egy Füredi úti lakásban
© Illusztráció: Matey István
Hajdú-Bihar – A hetedik emeleti lakásba végül a tűzoltók jutottak be. Katasztrófavédelmi hírek keddről.

Nyíracsádon egy családi ház udvarán szemetet égettek tegnap kora délután. A tűz átterjedt az udvar többi részére, kis idő alatt már ezer négyzetméteren lángolt a kert. A nyíradonyi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal hamar eloltották a tüzet, így senki nem sérült meg és anyagi kár sem keletkezett.

Tegnap délután Debrecenben, a Füredi úton egy hetedik emeleti lakásban kellett a tűzoltóknak bejutniuk, mert egy idős ember nem adott magáról életjelet. A debreceni tűzoltók ajtófeszítő segítségével bejutottak a lakásba, ahol megtalálták a férfit, aki elhunyt.

Debrecenben, a Hunyadi utcában egy kisméretű kuka gyulladt ki kedden délután. A helyi tűzoltók eloltották a tüzet egy vízsugárral.

Kedden késő este a hajdúszoboszlói tűzoltókat egy tűzhöz riasztották a Wekerle utcába. Egy hat négyzetméteres góré égett, amelyben csirkéket tartottak.

ds22

Fotó: katasztrófavédelem

A hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltók kimentették az állatokat és egy vízsugárral eloltottak a lángokat. A tüzet elektromos zárlat okozta, az eset során kisebb anyagi kár keletkezett.

– Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –Nyíracsád.
HAON.HU


hirdetés