Szabolcs-Szatmár-Bereg

2008.06.10. 10:59

Számvevőszéki elnök a közgazdászok élén

<p>A Magyar Közgazdasági Társaság hagyományos Vádorgyűlésnek idén Eger ad otthont június 26-28. között. Erre az eseményre várják a tagok és az érdeklődők jelentkezését is.<br /> <A href="hirek/im:szon:newspaper-kmtippek/cikk/uj-elnokkel-a-kozgazdaszok/cn/szon-news-km_01-20080610-104103"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/download.png" width="13" border="0" /></A></p>

Sikeres éveket tudhat maga mögött a Magyar Közgazdasági Társaság elnökeként Kádár Béla akadémikus, de a társaság alapszabálya szerint két ciklustól hosszabb időt senki nem tölthet el ezen a poszton.

Így az MKT legutóbbi, Budapesten tartott tisztújító közgyűlésén eldőlt: a leköszönő Kádár Béla professzor munkájára örökös tiszteletbeli elnökeként számítanak a jövőben, míg a tényleges poszton Kovács Árpádnak, az Állami Számvevőszék elnökének szavaztak bizalmat.

– A társaság megyei szervezetének elnökét, Mádi Zoltánt az országos szervezet elnökségébe választották. Az is eldőlt, hogy a hagyományos Vándorgyűlésnek idén Eger ad otthont június 26-28. között. Erre az eseményre várjuk a tagok és az érdeklődők jelentkezését is – tájékoztatta lapunkat Lakatos Tibor, a megyei szervezet vezetőségének tagja.

- Nyéki Zsolt -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!