Nyerjetek a Maszekban egy bulit a tablótokkal!

A Debreceni Bethlen Gábor Közgazdasági Szakközépiskola tablója
A Debreceni Bethlen Gábor Közgazdasági Szakközépiskola tablója - © Fotó: Magánarchívum
Tablóverseny. Az érettségi utáni buli életre szóló közösségi élmény, amit még sokáig emlegettek majd a haverokkal, osztálytársakkal. Nem mindegy azonban, hogy hol és milyen lesz, s pláne, hogy mennyibe „fáj”. Mit szólnátok hozzá, ha azt mondanánk, idén a cechet a Napló állja?

Ehhez nincs más dolgotok, mint egy jó minőségű, legalább 1 megabyte-os képet küldeni az idén elkészült tablótokról a tablo@naplo.hu címre, és a fotóra a legtöbb lájkot szerezve megnyerni a Napló 2015-ös tablóversenyét. Eddig már húsz osztály nevezett, nincs azonban késő ahhoz, hogy fordítsatok a verseny állásán.

A nevezéshez szükséges az iskola pontos neve, hogy melyik osztály szerepel a képen, az osztályfőnök telefonszáma és neve, hogy értesíthessünk a győzelemről. A tablókról készült fotókat május 25-én délig várjuk a tablo@naplo.hu címre (csak azt fogadjuk el, ami oda érkezik!) és folyamatosan töltjük majd a Hajdú-bihari Napló Facebook-oldalára, ahol lájk/tetszik formájában voksolhattok a kedvencekre június 15-én délig. A VIP-buli a Simonffy utcán újonnan nyílt Maszekban lesz, vacsorával, pezsgővel, zenével és saját partifotóssal. Higgyétek el, megéri nevezni!

HBN​