Nyerjen karneváli élményekkel!

Akt.:
Nyerjen karneváli élményekkel!
© Fotó: archív
Debrecen – A Napló és a Főnix Rendezvényszervező közös játékában fotókat és történeteket egyaránt várunk!

Örök családi élménye kötődik egy virágkarneválhoz? Ez alkalommal ismerte meg szerelmét, jó barátját, a nevezetes debreceni eseményen történt egy fontos találkozás az életében? Vagy más érdekes, humoros, tanulságos története a felvonulásról? Mivel idén lesz 50. éve a Debreceni Virágkarnevál elindulásának, a Hajdú-bihari Napló a Főnix Rendezvényszervezővel karöltve sztoriversenyt hirdet a témában. A zsűri által legjobbnak választott történeteket a megyei napilap a karneváli héten közreadja; a győztes díja 4 fős családi belépő a Nagyerdei Stadionba a karnevál esti show-műsorára, valamint a karneváli felvonulás során a Kossuth téri lelátóra, illetve ajándékcsomag 1 éves digitális Napló-előfizetéssel.

A szóközökkel együtt legfeljebb 3000 karakteres történeteket július 31-ig küldjék el a verseny@naplo.hu címre!

Az én kedves fotóm…

Közös kinccsé tenné szívének kedves karneváli fotóját? Sikerült elkapnia a vidám debreceni felvonulás egy jellemző pillanatát? Olyat tud mutatni a képeivel, amit más talán nem?

Röpül az idő: 1966-ban először rendezett Táncdalfesztivált a Magyar Televízió, színhelyét adva megannyi nagy sztár első szárnypróbálgatásainak, de ez volt a legelső Debreceni Virágkarnevál éve is, amikor a színes menet a béke és a barátság üzenetével haladt a Kálvin térről a Nagyerdei Stadionig. A Napló és a Főnix nemcsak történteket vár, hanem fotóversenyt is hirdet a jeles alkalomból. A képeket bárki megtekintheti a Debreceni Virágkarnevál honlapján és Facebook-oldalán. Mind a zsűri által kiválasztott legjobb fotó beküldője, mind a Facebook-verseny győztese, azaz a legtöbb like-ot begyűjtő 10.000 Ft értékű ajándékutalványt kapnak a debreceni Csokonai Étterembe, 4 fős családi belépőt nyernek a Nagyerdei Stadionba a karnevál esti show-műsorára, valamint a karneváli felvonulás során a Kossuth téri lelátóra, illetve egy 1 éves digitális Napló-előfizetést tartalmazó ajándékcsomaggal is jutalmazzuk őket. A fotókból a megyei napilap is összeállítást közöl, illetve montázs formájában a nagyközönség számára is megtekinthetők lesznek a Kossuth téri kiállításon és a Debreceni Virágkarnevál kiadványában. Beküldési határ­idő: július 31. (vasárnap).

A Facebook-verseny időpontja: augusztus 1–7. – a Debreceni Virágkarnevál Facebook-oldalán. A sztori- és a fotópályázat eredményhirdetése és a díjátadás augusztus 17-én (szerda) a Kossuth téren!

HBN
hirdetés