Nyerj egy Harley-t

Nyerj egy Harley-t
A FÓRUM Debrecenben Harley- Davidson kiállítást tekinthetnek meg 2010. június 4-e és 20-a között, ahol a legendás márkával bárki megismerkedhet közelebbről is.

Tizenhét darab Harley látható – közöttük több díjnyertes – az 1930-as évektől napjainkig, autentikus környezetben. Maradandó élményt nyújt a motoros fotósarok, ahol az érdeklődők akár csinos cheerleaderekkel fotózkodhatnak egy Harley -Davidson nyergében. Lesz motoros felvonulás valamint motoros találkozó is.

Nézze meg a kiállított motorokról készült fotósorozatot! 

De ez még nem minden!

Az bevásárlóközpont nyereményjátéka által akár Öné lehet egy 2 millió forint értékű, XR 1200 típusú motorkerékpár!!! Ehhez csupán vásárolnia kell a FÓRUM bármely üzletében 3000 Ft értékben. A nyereményszelvény kitöltése a földszinten található információs pultban lehetséges.

A kiállításon készült videókat itt tekintheti meg

Videó1Videó 2

 

Játékszabályzat


Ha 18. életévét betöltötte, és 2010. május 2-től június 20-ig a FÓRUM Debrecen üzleteiben 3000 Ft felett vásárol, a nyereményszelvény kiadó standnál a vásárlás napját követő 24 órán belül a pénztárbizonylat felmutatása ellenében egy nyereményszelvényt kap.

A szelvényen a személyes adatok kitöltése mellett három kvízkérdésre kell a helyes választ megadnia. A részvételre feljogosító pénztárbizonylat hátulját és a nyereményszelvényt a FÓRUM Debrecen információs munkatársa érvényesíti. Egy játékos több szelvénnyel is játszhat, de mindegyikhez külön blokkot kell bemutatni. Egy blokk egy darab nyereményszelvény kiváltására jogosít, függetlenül attól, hogy a blokk összege meghaladja a 3000 Ft-ot. Egy szelvénnyel egy nyeremény nyerhető meg.

A kitöltött és érvényesített szelvényeket nyereményszelvény kiadó standnál elhelyezett urnába kell beledobni a játék időtartama alatt, legkésőbb 2010. június 20. 18.00 óráig.

A sorsolás kezdetének időpontja: 2010 június 21., 15.00 óra

A sorsolás helyszíne: FÓRUM Debrecen Bevásárlóközpont

A sorsolás közjegyző felügyelete mellett történik. A kvízkérdések helyes válaszai a sorsolás kezdetekor a közjegyző rendelkezésére bocsátandók. A nyeremény átvételének nem feltétele a sorsoláson való személyes részvétel. Amennyiben a kihúzott nyereményszelvény tulajdonosa nincs jelen, a sorsolást követően postán vagy elektronikus úton értesítjük.

A nyeremény átvételének feltétele a személyazonosság valamilyen hiteles személyazonossági okmánnyal történő igazolása. A nyeremény készpénzre nem váltható. A játékban csak hiánytalanul kitöltött kuponnal lehet részt venni.

A nyertes a szelvényen aláírásával igazolja, hogy a játékszabályokat megismerte, tudomásul vette és elfogadta, valamint vállalja.

A nyereményjáték kapcsán felmerülő valamennyi további költséget a FÓRUM Debrecen Bevásárlóközpont viseli.

A játékban a FÓRUM Debrecen Bevásárlóközpont dolgozói és hozzátartozóik nem vehetnek részt.