Nyereményt nálunk adunk!

Hajdú-Bihar – A megszokott gyakorlattól való eltérésre felhívjuk a figyelmet.

Mivel a napokban felmerült, hogy a Naplóban meghirdetett nyereményjátékok ismeretleneknek lehetőséget adnak a visszaélésre, ezúton tájékoztatjuk olvasóinkat az ezzel kapcsolatos gyakorlatunkról.

Először is az akciók lezárulása után előbb leközöljük a nyertesek névét és lakhelyét az újságban. Ezt követően a lapunk marketingese, Bárdosi Magdolna mindenkit egyenként felhív telefonon, vagy e-mailben értesíti őket.

A nyereményeket mindig a szerkesztőségben adjuk át, vagyis személyesen kell bejönni átvenni azokat, ez alól kivétel, ha felajánlójuk a saját üzletében, telephelyén szeretne erre sort keríteni. Így volt ez legutóbb a Napló közösségi oldalán meghirdetett kedvenc kisállat-díjátadásánál is.

Amennyiben az általunk megadott időpontban a nyertesek közül valaki nem tud bejönni, akkor más alkalommal az ügyfélszolgálaton is átveheti az ajándékát az adatai igazolásával. Akit egészségügyi probléma hátráltat a megjelenésben, és senki nincs, aki helyette átvegye a nyereményt, akkor (de csak akkor) viszik ki a terjesztőink. A nyereményeket minden esetben a könyvelésünk felé továbbított átvételi elismervény aláírása után adjuk át.

A nyereményjátékot meghirdető partner kérésére ettől eltérő gyakorlatról időben értesítjük olvasóinkat.

HBN