Új kezdeményezés

2019.06.13. 17:26

Szívességcsere központot hoznak létre Józsán

A családsegítő szolgálat keretein belül működik majd.

Fotó: Miskolczi János

– Van egy közös történetünk, valaminek a kezdetén vagyunk: megfogalmazódott bennünk a gondolat, hogy teret adjunk mindazoknak, akik tenni akarnak Józsáért, a közösségünkért – mondta Balázs Ákos önkormányzati képviselő csütörtökön Józsán, az új, mosolygó arcot formázó virágágyás mellett tartott sajtótájékoztatón.

A képviselő rámutatott, a józsai Szalóki Péter és Nagy Attila hétvégi akciója – melynek során önkéntes munkában lekaszálták a magasra nőtt növényzetet a településrész egy központi területén – ráirányította a figyelmet arra, hogy vannak emberek a városrészben, akik cselekszenek a közösség érdekében. – Ez a mosoly mindenkinek szól, aki hozzájuk hasonlóan tesz valamit Józsáért – emelte ki Balázs Ákos.

A képviselő beszámolt róla, hogy a Józsai Településfejlesztő Egyesülettel karöltve létrehoznak egy szívességcsere központot, amely a családsegítő szolgálat keretein belül működik majd, és összekapcsolja a segíteni szándékozókat a segítségre szorulókkal.

PtkI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában