futsal

2019.09.27. 14:43

Rangadó vár az eddig hibátlan debreceniekre

A jó formában lévő TFSE látogat a DESOK-ba, a Böszörmény első pontjaira hajt.

Fotó: Kiss Annamarie

A negyedik kört rendezik meg a hétvégén az élvonalbeli női futsalbajnokságban. A DEAC hazai pályán, a DESOK-ban fogadja a TFSE gárdáját szombaton 19 órától, míg a Hajdúböszörmény vasárnap 18 órától a Miskolci Vénusz otthonába látogat.

A HTE kerete a nyáron teljesen átalakult, és a jelek szerint még nem igazán alakult ki az összhang a csapat tagjai között, hiszen Quirikó Vivien tanítványai eddigi mindhárom meccsüket elveszítették, így az utolsó, nyolcadik helyen állnak a tabellán. A Miskolc szintén nyeretlen, és nulla ponttal a hetedik.

Az újonc DEAC maximális, 9 ponttal vezeti a tabellát, megelőzve a második TFSE együttesét, amely hét egységet gyűjtött idáig, vagyis nyugodtan nevezhető rangadónak a találkozó.

„Hétvégi ellenfelünk a nyáron megerősödött, a keretben sok olyan játékos szerepel, aki az előző idényben bajnoki címet szerzett a Hajdúböszörménnyel. Szoros, kiegyenlített mérkőzésre számítok. Sajnos nálunk többen is sérüléssel bajlódnak, ennek ellenére bízunk a jó eredményben” – nyilatkozta a klub honlapjának a DEAC kapusa, Kósa Viktória.

HBN

Borítókép: Üveges Katalin (11) csapata otthon lép pályára

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában