Szabolcs-Szatmár-Bereg

2008.03.10. 14:06

Leleplezett bűvésztrükk Nyíregyházán

<p>Nyíregyháza - Akarnak egy teljesen átlagos személygépkocsit eltűntetni, minden segédeszköz nélkül? Bárki megteheti ezt&#160;Nyíregyházán, a Semmelweis utcán.&#160;<A href="http://video.szon.hu/members.szon_szerkesztoseg/torzs%20utca_orokosfold_nyiregyhaza.wmv/viewer.html" target="_blank"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" widht="13" /></A></p>

Aki a nyíregyházi belváros irányából tart a Törzs utca felé, és szeretne elsőbbséget adni a védett úton érkezőknek, néha kiszolgáltatott helyzetbe kerülhet.

Van egy olyan szakasz a kereszteződés előtt úgy 40-50 méterre, ahol a Törzs utcán a lakótelep felől érkező autók eltűnnek a szem elől. Ez kritikus lehet, ha valaki elhiszi, hogy nincs ott senki, ha egyszer nem látszik. Esetleg érdemes lenne egy kis talajmunkával úgy alakítani a felszínt, hogy ez a trükk, ne okozzon több karambolt, az út végig belátható maradjon.

Ismernek önök balesetveszélyes helyet? Küldjék be a [email protected] e-mail címre!

Olvasónk írta:


"Örülök, hogy van lehetőségem (sőt meg is kérdezik) elmondani, hogy a nyírszőlősi Szegély utcáról a nyíregyházi útra kifordulni elég balesetveszélyes lett. Próbáltam jelezni a Posta szerintem illetékes emberének ezt a problémát, de a válasz szerint előbb mint nő tanuljak meg vezetni. Sajnálatos, hogy mindezt Debrecenből állítja. Jelenleg az új telepítésü postaládáktól beláthatatlan lett a jobb oldali útszakasz."

Szabó Ágnes


- Pusztai Sándor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!