Növekvő látogatói igények a Campuson

Illusztráció
Illusztráció - © Fotó: archív
Debrecen – A látogatók egy része már nem csak a sörpadon szeretne üldögélni, hanem igényes lounge körülmények között, hangulatosan megvilágított helyen, kanapékon.

A zenén kívül a programkínálatban is tartani kell a minőséget, de egy-egy jó helyszín ötletes kialakításával a fesztivál státusza is erősödik. Sokszor még a program sem számít, ha maga a hely valami pluszélményt ad – sorolta a Napló érdeklődésére Bakó Csaba, a Campus Fesztivál sajtófőnöke, hogyan változtak az igények az évek alatt. Hozzátette: a szolgáltatók jelenléte nagyon fontos számukra, mivel az ő segítségükkel tudják megteremteni a fesztiválozóknak a komfortos szórakozási lehetőséget, a bankautomata és az internet ma már alapszolgáltatásnak számít.

– Stílusirányzatok tekintetében mindig felkap valamit a közönség, de sokszor a költségvetés is meghatározza, meddig nyújtózkodhatunk a programok szervezésekor. Hiába népszerű a Coldplay, Lana Del Rey, vagy mondjuk egy Avicii, egyszerűen nem fér bele a büdzsébe. Vagy ha meg is tudnánk vásárolni, akkor a hazai programokat kellene teljesen lenullázni. A Campus programkínálata soha nem a kiugróan nagy nevekre vagy sztárokra épült, sokkal inkább az érdekes, izgalmas, egyedi produkciókra – summázta.

HBN–SzM